موج مخالفتها با فیلترینگ تلگرام
به گزارش خبر فوری، درحال حاضر قریب به ۴۰ میلیون ایرانی پیام رسان تلگرام را نصب کرده و بیش از ۱۰۰هزار شغل نیز در فضای تلگرام ایجاد شده است. با این حال بهدلیل مشکلات ناشی از خارج بودن سرورهای تلگرام از کشور، برخی به دنبال فیلتر این پیام رسان هستند.
البته فیلتر تلگرام در دیماه امسال اتفاق افتاد. اعتراضات خیابانی باعث شد تلگرام در ایران بدون فیلترشکن قابل دسترس نباشد. با این وجود در عمل، همه کاربران تلگرام با فیلترشکن از این پیامرسان استفاده کرده و کسی به سراغ پیامرسانهای داخلی نرفت.
با این وجود، ماجرای تازه فیلتر تلگرام، از روز پنجشنبه شروع شد. وقتی که آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در گفتوگو با خبرفوری گفت که تاریخهایی را در رابطه با فیلتر تلگرام شنیده است؛ ازجمله تاریخ ۱۵ فروردین ۹۷… (مصاحبه با وزیر ارتباطات را اینجا ببینید).
پس از انتشار این مصاحبه که ناگفتههای زیادی درباره تلگرام داشت، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در اظهارنظری گفت که اجماعی بر روی پایان تسلط دشمن بر فضای مجازی بهوجود آمده است. این حرف کافی بود تا یک نماینده مجلس تاکید کند شورای عالی فضای مجازی فیلترینگ تلگرام را تصویب کرده است (اینجا بخوانید). حرفی که البته خیلی زود تکذیب شد (تکذیبیه را اینجا بخوانید).
پس از آن واکنشها شروع شد. نمایندههای مجلس شروع کردند به مخالفت با فیلتر تلگرام. هم چهرههای اصلاحطلبی مانند پارسایی و وکیلی (اینجا و اینجا بخوانید) و هم اصولگرایانی مثل نقوی حسینی و قاضیزاده (اینجا و اینجا ببینید) گفتند که فیلتر تلگرام راهکار صحیحی نیست.
در این بین سایت خبرفوری اقدام به انتشار یک نظرسنجی نیز کرد که از میان ۴۲۰۰ نفری که تا به حال در آن شرکت کرده اند، ۸۰درصد تاکید کردهاند که مخالف فیلتر تلگرام هستند.
نظر شما درباره فیلترینگ تلگرام چیست؟ در ادامه این مطلب کامنت بگذارید و نظر بدهید.
آذری جهرمی در مقابل خرم آبادی:مسیر سعادت از فیلترینگ نمی گذرد